Felicitări! Două menţiuni, două medalii de argint şi trei de bronz pentru elevii din Bistriţa-Năsăud, la Olimpiada Naţională de Informatică

Felicitări! Două menţiuni, două medalii de argint şi trei de bronz pentru elevii din Bistriţa-Năsăud, la Olimpiada Naţională de Informatică | Răsunetul (rasunetul.ro)

Lotul judeţului Bistriţa-Năsăud de la Olimpiada Naţională de Informatică a avut un palmares foarte bun, obţinând două menţiuni, respectiv două medalii de argint şi trei medalii de bronz.

Astfel, Doru Floare, clasa a X-a, de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, cu  228 puncte (al 7-lea punctaj) a obţinut menţiune şi medalie de argint.

         Cătălin Andrei Moca, clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, a fost distins cu menţiune şi medalie de argint.

Bogdan Vasile Borodi şi Mihai-Alexandru Luşcan, clasa a Xi-a, ambii de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița, cu acelaşi punctaj, au obţinut medalia de bronz.

Mircea Măierean, clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean, pregătit de prof. Cristian Nicula, a obţinut medalia de bronz.

***

„Opt elevi din CNLR au făcut parte din lotul județului Bistrița-Năsăud, care a participat la etapa națională a Olimpiadei de informatică: Paul Danci, Iulia Carp, Doru Floare, Andrei Cătălin Moca, Cristian Daniel Ilovan, Bogdan Vasile Borodi și Alexandru-Mihai Lușcan, Gabriel Cristian Costan.

Profesori coordonatori: Suzana Gălățan, Danilă Șofron, Muresan Ciprian, Constantin Gălățan, Silviu Candale. Felicitări tuturor!”, este mesajul transmis de directorul Monica Halaszi.

error: Content is protected !!