Felicitări! Amalia Sasu de la Rodna şi Andrei Fazakaş de la „Mihai Eminescu” Năsăud, premiaţi la Olimpiada Naţională de Matematică!

Felicitări! Amalia Sasu de la Rodna şi Andrei Fazakaş de la „Mihai Eminescu” Năsăud, premiaţi la Olimpiada Naţională de Matematică! | Răsunetul (rasunetul.ro)

Constanţa a găzduit etapa naţională a Olimpiadei Naţionale de Matematică pentru elevii claselor V-VI. De aici vin şi cele mai bune rezultate ale elevilor din Bistriţa-Năsăud, la matematică, din acest an şcolar.

         Andrei-Raul Fazakas, elev în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud, a obţinut menţiune şi Medalie de argint. Andrei a avut al 8-lea punctaj la nivel naţional. Năsăudeanul este pregătit de prof. Vasile Solovăstru.

         Amalia Sasu de la Liceul Tehnologic „Florian Porcius” din Rodna a obţinut menţiune şi Medalia de argint,  de asemenea, cu al 8-lea punctaj naţional. Amalia este coordonată, la clasă, de prof. Silvia Rus, iar la la Centrul Judeţean de Excelenţă – prof. Adrian Bosancu (Sângeorz-Băi). Mai mult, Amalia va participa şi la etapa naţională a Olimpiadei Satelor din România, programată în perioada 19-20 mai, la Cluj-Napoca.

Felicitări tuturor elevilor participanţi, profesorilor care îi pregătesc şi părinţilor care îi educă!

error: Content is protected !!