Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” este singura școală din județul nostru care a primit titlul de ȘCOALĂ ROBOCAMPIOANĂ

Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” este singura școală din județul nostru care a primit titlul de ȘCOALĂ ROBOCAMPIOANĂ | Răsunetul (rasunetul.ro)

Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” este singura școală din județul nostru care a primit titlul de ȘCOALĂ ROBOCAMPIOANĂ datorită participări elevilor coordonați de doamna prof. Șular Eugenia la concursul național NextLab, înregistrat în calendarul aprobat de Ministerul Educației Naționale al olimpiadelor și concursurilor naționale.

Un număr de șase echipe au participat la finala etapei naționale a concursului de robotică NextLab și s-au clasat cu toții printre primii o sută din peste 600 de echipe participante. Elevii participanți sunt: Archiudean Alexia, Batiș Andrei,  Borodi Gabriel, Cifor Octavian, Gaftone Bianca,  Giurca Maia, Giurgean Paul, Man Lucian, Mânzat Emma, Niț Andrei, Potra Daniel, Rad Lorin, Stanciu Diana Maria.

Succesul nu vine de la sine, ci se clădeşte prin vocaţie, pasiune şi multă muncă. Prin fiecare experiența și provocare pe care o duceți la bun sfârșit deveniți campioni!

error: Content is protected !!