Felicitări! Paul Ciornei, de la Lucian Blaga Bistrița, la etapa națională de tetratlon a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar! Alexandru Costin, la etapa națională de cros!

Felicitări! Paul Ciornei, de la Lucian Blaga Bistrița, la etapa națională de tetratlon a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar! Alexandru Costin, la etapa națională de cros! | Răsunetul (rasunetul.ro)

Săptămâna trecută, s-a desfășurat etapa județeană la tetratlon, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, unde doi elevi ai Școlii Gimnmaziale Lucian Blaga din Bistrița au obținut două locuri importante.

LOCUL I – Paul Ciornei – clasa a VIII -a A, care s-a calificat la etapa națională de tetratlon, care va avea loc în perioada 20-22 mai, la Craiova.
LOCUL II – Alexandru Costin – clasa a VIII-a B. Alexandru Costin participă la la etapa națională de cros, în perioada 13-14 mai, la Botoșani.

„Felicitări, dragii mei, pentru seriozitatea de care ați dat dovadă și pentru ambiția voastră! Ași dovedit încă o dată că, pe lângă rezultatele bune la învățătură, puteți practica și sport de performanță, fără probleme. Sunteți un exemplu de urmat pentru elevii Școlii Gimnaziale Lucian Blaga. Sunt mândră de voi! Felicitările mele se îndreaptă și către părinții acestor elevi, la care am găsit sprijin ori de câte ori am avut nevoie”, a transmis profesorul coordonator Ana Szabo.
Mult succes în continuare!
***
Competiţia de tetratlon a reprezentat disputarea a patru probe atletice: 60 de metri, săritura în lungime cu elan, 800 de metri şi aruncarea mingii de oină, la finalul celor patru probe realizându-se un clasament pe puncte.

error: Content is protected !!