Liceul Economic Năsăud alege să se implice

Liceul Economic Năsăud alege să se implice | Răsunetul (rasunetul.ro)

În perioada 9 – 13 mai, în unitățile școlare din județ s-au desfășurat activități sub sloganul „CURĂȚĂM ROMÂNIA. Aleg să mă implic!”. Liceul Economic Năsăud a implementat proiectul la nivelul unității prin acțiuni de ecologizare și de conștientizare.
În Săptămâna verde, elevii alături de cadrele didactice au înfrumusețat și igienizat curtea liceului și au contribuit la binele comunității. În parteneriat cu Primăria orașului Năsăud, viitorii economiști au ecologizat una dintre zonele preferate ale năsăudenilor, zona de agrement de pe malul râului Someș.
Activitățile practice s-au împletit cu cele teoretice, elevii claselor a X-a B și C fiind implicați în proiectul național „VIITOR PRIN ACȚIUNE”, coordonat la nivelul unității de dna director Alina Sălvan, formator în cadrul proiectului inițiat de Fundația Noi Orizonturi România și Cercetașii României. Proiectul își propune să conștientizeze tânăra generație asupra problemelor grave de mediu și să dezvolte un comportament responsabil privind resursele planetei.
Sub îndrumarea doamnei profesor Iulia Sabău , elevii clasei a XI-a D au lansat mesaje pentru Terra și pentru generațiile viitoare.

error: Content is protected !!