Echipa de liceeni Viitorul Europei de la Colegiul National Andrei Mureșanu în vizită de studiu la Parlamentul European de la Bruxelles

Echipa de liceeni Viitorul Europei de la Colegiul National Andrei Mureșanu în vizită de studiu la Parlamentul European de la Bruxelles | Răsunetul (rasunetul.ro)

Viitorul Europei este despre oameni care își construiesc țara și destinul în respectul Păcii,  democrației și drepturilor fundamentale ale omului!

In perioada 18-20 mai 2022, echipa Colegiului Național Andrei Mureșanu Bistrița participă la Parlamentul European în cadrul proiectului educațional internațional ” Viitorul Europei este viitorul meu”  la o vizită de studiu finanțată din fonduri europene pe care a câștigat-o inniunie 2021  în urma unui concurs lansat de eurodeputata Ramona Strugariu,  la nivel național. Echipa de liceeni „Viitorul Europei”  din Colegiul Național Andrei Mureșanu Bistrița participă la acțiunile din cadrul  vizitei de studiu de 3 zile de la Parlamentul European  alături de alte licee din București, Ploiești, Timișoara, Tecuci și  Suceava! 

Viitorul Europei este despre  viitorul oamenilor curajoși, al tinerilor care vor să se implice și să schimbe mentalități!

La Parlamentul European liceenii bistrițeni au avut oportunitatea de a interacționa cu parlamentarii români, să asiste la sesiunea de Plen a Parlamentului dar și la lucrările Comisiei de muncă din Parlamentul European, condusă de europarlamentarul român Dragoș Pîslaru. 

În  același  timp liceenii au avut ocazia să admire Expoziția de fotografie de război dedicată Ucrainei! 

Viitorul Europei este viitorul nostru!

Iar tinerii trebuie să aibă o voce din ce în ce mai puternică în acest proiect politic, economic  social și intercultural al Unității în Diversitate!

Profesor coordonator 

Cristina Iurisniti 

Colegiul National Andrei Mureșanu 

error: Content is protected !!