Mihai Roșca – locul I, Ioana Muranu-locul 3, la etapa națională de tenis de masă a Olimpiadei Sportului Școlar! Felicitări echipei feminine de fotbal de la Nimigea de Jos, atletului Paul Ciornei!

Mihai Roșca – locul I, Ioana Muranu-locul 3, la etapa națională de tenis de masă a Olimpiadei Sportului Școlar! Felicitări echipei feminine de fotbal de la Nimigea de Jos, atletului Paul Ciornei! | Răsunetul (rasunetul.ro)

Elevii bistrițeni au participat la trei finale în cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Școlar. Astfel, la tenis de masă, Mihai Roșca de la LPS Bistrița a obținut Locul I, iar Ioana Muranu de la Colegiul Tehnic Infoel – locul III.
La fotbal fete gimnaziu, echipa de la Școala Gimnazială Nimigea de Jos s-a clasat pe locul 5.
La tetratlon, Paul Ciornei de la Școala Gimnazială Lucian Blaga din Bistrița a încheiat pe locul 18, iar Karina Gerendi- Klimek de la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița, pe locul 38. Felicitări tuturor!, a transmis inspectorul de educație fizică, prof. Rodica Drăguș!

” A fost o competiție extrem de frumoasă, cu copii extrem de bine pregătiți pe ramura Atletism și într-un loc superb (Stadionul Ion Oblemenco din Craiova). A fost un adevărat spectacol la etapa națională de tetratlon! Elevul nostru, Paul Ciornei, a obținut locul 18, un loc foarte bun, raportat la nivelul competiției. Sunt tare mândră de el!”, a declarat prof. Ana Szabo.

Bravo elevilor cu rezultate excelente, bravo profesorilor care îi coordonează spre reușite! Felicitări!

error: Content is protected !!