Elevii Școlii Gimnaziale Sânmihaiu de Câmpie, la Festivalul național de tradiții și obiceiuri, din dragoste față de origini și istoria neamului nostru!

Elevii Școlii Gimnaziale Sânmihaiu de Câmpie, la Festivalul național de tradiții și obiceiuri, din dragoste față de origini și istoria neamului nostru! | Răsunetul (rasunetul.ro)

Care este adevărata bogăție a unui popor? De ce avem nevoie ca să ne amintim de noi înșine și frumusețea noastră? Uneori și de cele mai multe ori, copiii sunt cei care ne deschid ochii și ne indică răspunsul.

Participarea elevilor școlii noastre la “Festivalul național de tradiții și obiceiuri ” a demonstrat că, pentru a nu ne pierde într-o lume în care suntem toți la fel pentru că nu mai suntem în niciun fel, este nevoie să ne aplecăm mai mult asupra tradiției. Aceasta este gardianul identității și bogăției noastre ca popor și conturează idealul unității în diversitate.

Cea mai mare realizare a voastră dragi elevi nu este trofeul, ci faptul că ați reușit să faceți o sală întreagă să vibreze dragoste față de origini și istoria neamului nostru. FELICITĂRI!!!

De asemenea, salutăm cu mult respect munca și dăruirea coordonatorilor echipei (dir.Ana Moldovan, prof.Simona Rus, prof. Ionela Păltinean înv. Livia Muscar) și așteptăm cu drag să ne impresionați si la următoarea ediție!

Prof. Budăcan Bogdan-Ionuţ

error: Content is protected !!