Sute de copii, din cele 9 grădinițe din Bistrița, la Concursul Județean de Dans „Kalokagathia”! Cadouri pentru cei mici, oferite de primarul Ioan Turc

Sute de copii, din cele 9 grădinițe din Bistrița, la Concursul Județean de Dans „Kalokagathia”! Cadouri pentru cei mici, oferite de primarul Ioan Turc | Răsunetul (rasunetul.ro)

Momente de bucurie, spontaneitate și emoție astăzi, pe scena Palatului Culturii! Copilași din 9 grădinițe ale Bistriței au participat la Concursul Județean de Dans „Kalokagathia”.
„Pentru încurajare și susținere, Primăria municipiului a dăruit cadouri celor 270 de micuți dansatori. Felicitări părinților, bunicilor și educatorilor! Sunteți oglinda oricărui copil fericit! Activitățile dedicate Zilei Copilului continuă mâine! Vă așteptăm cu drag!”, a transmis primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

La evenimentul copiilor, alături de primarul Ioan Turc, au fost inspectorul școlar general – prof. Cristian Nicula, inspectorul școlar adjunct Zoltan Deak, inspectorul pentru învățământ preșcolar – Emiliana Chira, directorii instituțiilor de învățământ preșcolar, părinți, bunici și invitați, care au aplaudat la scenă deschisă evoluțiile artistice.

error: Content is protected !!