Grupa Greieraşilor de la Căsuţa cu Poveşti şi-a luat rămas bun de la grădiniţă!

https://rasunetul.ro/grupa-greierasilor-de-la-casuta-cu-povesti-si-luat-ramas-bun-de-la-gradinita

Glasurile „greierașilor” din grupa mare C, de la Grădinița cu program prelungit Căsuța cu povești, Bistrița au răsunat marți, 7 iunie 2022, din sala Valeria Peter Predescu a Cinematografului Dacia. Cântece de ,,rămas bun”, poezii și versuri ce anunță despărțirea, un decor realizat cu minuțiozitate și ploaia de lacrimi din ochii părinților au împodobit evenimentul.

În ținute festive și atent alese, cu un talent actoricesc dobândit pe parcursul celor trei ani de grădiniță, cu multă grație și gingășie, copiii s-au întrecut pe ei înșiși în prezentarea fiecărui moment al programului.

În încheierea evenimentului, preșcolarilor din grupa mare C- Grupa Greierașilor li s-a înmânat câte o diplomă pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură, o medalie pentru recunoașterea meritelor și o coroniță de absolvent de grădiniță. Copiii au avut parte de o surpriză și din partea părinților, un tort cu un decor foarte sugestiv reprezentând comunitatea grupei greierașilor, copilașii și cele două doamne educatoare.

Profesor învățământ preșcolar: Leontina Felican / Saveta Rățoi 

Impresii ale părinților:

Atâtea emoții nu am trăit când am fost eu la școală! A fost superb! Am avut șervețele pregătite…Mulțumim pentru toti anii aceștia!  (T.A­.)

A fost o surpriză foarte frumoasă.  Vă prețuim și vă mulțumim pentru momentul minunat pe care l-ați pregătit împreună cu copilașii, care au fost peste așteptări… pentru mine a fost foarte emoționant,  am plâns toată serbarea. (I.D.)

A fost foarte frumos, emoționant până la lacrimi, educatoarele de poveste, copiii de poveste, decorul de poveste…serbarea a fost mai mult decât reușită…să știți că suntem mândri de educatoarele și ai noștri copii!!!  (S.C.)

Emoții, bucurii desăvârșite, momente deosebite, recunoștință și multe lacrimi. Mulţumim pentru tot! (M.L.)

Într-adevăr o serbare deosebită,  emoționantă,  din partea noastră aveți toate laudele de  apreciere  dar și din partea bunicilor. (M.D.)

Cuvintele nu pot exprima recunoștința și emoțiile simțite la serbarea de ieri. Mii de mulțumiri că ne-ați făcut să retrăim anii copilăriei atât pe cei mici cât și pe cei mari. Mulțumim pentru tot, a fost o zi specială! (C.A.)

Nu sunt cuvinte. Pur şi simplu nu sunt! Emoţii, lacrimi……a foat deosebit. Multumim! Mulţumim! Mulţumim! (M G.)

Un moment cu totul deosebit, încărcat de emoții și bucurii. Mulţumim pentru acești minunați ani, așa cum au fost, cu bune și cu rele, pentru răbdarea și dedicarea dumneavoastră în educația lor. Multa sănătate și putere pentru cât mai multe generații. Multumim din suflet pentru tot! ( P.L.)

 Nu putem exprima în cuvinte cât de emoționant a fost totul, până la lacrimi. Suntem foarte mândrii de copiii noștri  și de aceea vă mulțumim pentru tot ce ați realizat împreună cu ei. Multă sănătate și putere de muncă în continuare! (V.F.)

Vă mulțumim tare mult că ați avut grijă  de copilașii noştri. Mult respect pentru răbdare, implicare și dragostea pe care le-ați purtat-o  copiilor! Vă mulțumim din suflet!  (A.C.)

            Mulțumim frumos pentru toată serbarea, a fost de poveste. Niște momente unice și de neuitat atât pentru Maya cât și pentru noi. Vă mulțumim încă o dată! (C.L.)

Ieri am trăit sentimente amestecate de fericire, bucurie, satisfacție și împlinire fiindcă s-a încheiat un capitol din viața greierașilor noștri, pe care l-au trecut toți cu brio! Felicitări copiilor, doamnelor educatoare și bonelor fără de care copiii noștri nu ar fi devenit ceea ce sunt astăzi! Serbarea a fost de vis, plină de emoție, bucurie și învăluită în multă dragoste pe care v-o transmitem și noi pe aceasta cale! Vă mulțumim! (M.G.)

Gânduri ar fi multe.. dar mă rezum la unul. Această serbare a încununat extrem de frumos, sentimental și gingaș cei 3 ani petrecuți în grădiniță. Timpul a trecut in dreptul copiilor noștri, punându-și amprenta în mod educativ, social și emoțional. Vă mulțumim pentru tot! Recunosc, și eu am plâns.(C.P.)

error: Content is protected !!