Stagii de pregătire practică în PORTUGALIA pentru 14 elevi, specializarea Tehnician veterinar, de la Liceului Tehnologic Agricol Bistrița

https://rasunetul.ro/stagii-de-pregatire-practica-portugalia-pentru-14-elevi-specializarea-tehnician-veterinar-de-la

În perioada 04.07-22.07.2022,14 elevi clasa aX-a specializarea TEHNICIAN VETERINAR vor desfășura un stagiu de pregătire practică cu o durată de 3 săptămâni în SETUBAL, PORTUGALIA.

Mobilitatea se desfășoară în cadrul proiectului ,,Fomare profesionala VET pentru AGROCARIERE de succes” 2019-1-RO01-KA102-061540, beneficiar LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRIȚA, responsabil proiect prof.Șular Igna Claudiu ,prof. însoțitori grup Toniuc Ancuța și Lacatiș Platon Carmen.

Proiectul are la bază un parteneriat format din Liceul Tehnologic Agricol Bistrița (organizatie de trimitere), organizațiile de primire din Portugalia : Camara Municipal de Setúbal, MALO WINES,Ida, Consue Portugal(organizație intermediară).

Cu ajutorul acestui proiect tinerii vor cunoaște mediul european de formare profesională, pregătindu-se să facă față flexibilității locurilor de muncă în Uniunea Europeană.

error: Content is protected !!