Pregătire practică pentru 30 de elevi ai Liceului Tehnologic Agricol Bistrița, în Spania, printr-un proiect Erasmus +

https://rasunetul.ro/pregatire-practica-pentru-30-de-elevi-ai-liceului-tehnologic-agricol-bistrita-spania-printr-un

În perioada 11- 29.07.2022, un grup de 30 elevi ai Liceului Tehnologic Agricol Bistrița de la specializările Tehnician veterinar, horticultor şi Brutar-patiser-preparator produse făinoase , va efectua un stagiu de pregătire practică cu o durată de 3 săptămâni în Granada, Spania.

Proiectul are ca scop formarea profesională a elevilor în acord cu noile cerințe de pe piaţa muncii și cu legislația europeană din domeniul lor de pregătire profesională, astfel încât să le sporească șansele de angajare, să le crească perspectivele de carieră în domeniu, precum și să le faciliteze dobândirea de experiențe de lucru relevante și utile în obținerea unui viitor loc de muncă.

Derularea activităților proiectului este posibilă datorită parteneriatului dintre Liceul Tehnologic Agricol Bistrița (organizaţie de trimitere), organizațiile de primire G.E.M.A S.L. (Granada Es Medio Ambiente), PANADERÍA LA GRACIA DE DIOS,  DIEGO FERNANDEZ GARCIA E HIJOS SL (LOS ARTESANOS DE GRANADA) și MEP Europroject Granada SL (organizație intermediară).

Responsabil de proiect  este directorul prof. Claudiu Șular Igna, iar profesori însoțitori ai grupului sunt Elena Mora, Adina Măgerușan, Simiona Puțura și Vasile Puţura.  

error: Content is protected !!